Een moment geduld aub…

een website beginnen, hoe moeilijk kan dat zijn ? ik bedoel er zijn kinderen die het doen dus ik moet dat ook wel kunnen, ik heb een hele tijd het prima gedaan met een facebookpagina dus waarom moet dat ineens anders ? nou ik denk dat er meer mogelijkheden op deze manier zijn, vooral om teksten en gedichten op z’n manier neer te zetten dat het ook nog eens terug te vinden is want dat lukt mij niet op de pagina dus denk ik iemand anders ook niet, ook kan ik dit meer eigen maken en kunnen ook mensen zonder facebook reageren.

heel veel gaat het zelfde zijn want ik ben nog steeds ik maar ik laat wel het autismethema wat losser, dat betekend niet dat er niks over autisme zou gaan want dat is een deel van me maar er zullen ook dingen zijn die niks met autisme te maken hebben. ook ben ik van plan om naast de gedichten en teksten ook wat foto’s die ik maak te gaan delen en foto’s van schilderwerkjes enzo laten zien.

hoe lang het gaat duren voordat hier naast dit bericht wat is te lezen of te bekijken weet ik niet, het zal langzaam opbouwen dus heb EVEN GEDULD AUB….

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s