Writer’s Block

heb ik mijn eigen website gemaakt, lukt het me niet om te schrijven. Iemand suggereerde dat ik wat kan schrijven over niet kunnen schrijven, dat kan ik natuurlijk proberen, dus bij deze.

Het is niet dat ik zonder ideeën zit, het is dat ik deze niet om kan zetten in een samenhangend verhaal, zodat anderen het ook nog wat snappen (is wel zo handig).Mijn gedachten zijn een warboel, dus echt nadenken over iets wordt al snel een zooitje.Kan natuurlijk het zooitje op papier gooien maar dan snap ik het al niet bij teruglezen, laat staan iemand anders. Ik heb wat te vertellen, het lukt alleen nu niet.

Ben gevangen in chaos

van mijn eigen lawaai

onderdrukt door stilte

omgeven door stormen

van innerlijke stemmen

ik schreeuw in stilte

woorden zijn onvrij

te vloeien uit gedachten

ik beleef geen stilte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s