Writer’s Block

heb ik mijn eigen website gemaakt, lukt het me niet om te schrijven. Iemand suggereerde dat ik wat kan schrijven over niet kunnen schrijven, dat kan ik natuurlijk proberen, dus bij deze.

Het is niet dat ik zonder ideeën zit, het is dat ik deze niet om kan zetten in een samenhangend verhaal, zodat anderen het ook nog wat snappen (is wel zo handig).Mijn gedachten zijn een warboel, dus echt nadenken over iets wordt al snel een zooitje.Kan natuurlijk het zooitje op papier gooien maar dan snap ik het al niet bij teruglezen, laat staan iemand anders. Ik heb wat te vertellen, het lukt alleen nu niet.

Ben gevangen in chaos

van mijn eigen lawaai

onderdrukt door stilte

omgeven door stormen

van innerlijke stemmen

ik schreeuw in stilte

woorden zijn onvrij

te vloeien uit gedachten

ik beleef geen stilte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s