Missie zee

ik wil de zee weer zien, ik woon er nu niet echt in de buurt en ben er al jaren niet meer geweest maar nu wil ik dus weer eens. Het is zeldzaam dat ik eropuit wil omdat reizen stress en angst geeft en ergens anders verblijven ook niet makkelijk is maar toch lijkt de wil nu groter te zijn dat het er tegen op zien. Het plan is een weekendje, niet langer en niet alleen, ik neem mijn moeder met mij mee voor gezelligheid maar ook steun in deze onderneming,

Wanneer het gaat gebeuren zal ik waarschijnlijk de week erop weinig andere dingen kunnen doen, ik moet echt bijkomen van zulke dingen, ook omdat ik wel de nodige angsten verwacht in de aanloop ernaartoe. Dat is nog een reden waarom ik het wel wil doen, ik wil niet van allerlei leuke dingen laten schieten omdat het eng is, dat doe ik veel en gaat me steeds meer tegenstaan. Ik wil mezelf laten zien dat ik het wel kan, dat ik even buiten die veilige zone kan stappen, niet omdat het moet maar omdat ik het graag wil.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s